Tweedehands Juwelen

Ons aanbod in onze winkel

Enerzijds hebben we, een selectief gekozen aanbod van tweedehands juwelen, in onze winkel. Je kan in vertrouwen deze aangeboden artikelen aankopen. Let wel, de vooropgestelde prijzen zijn netto prijzen. Hier gelden geen extra online promotie kortingen. Indien je het juweel wenst te passen, neem even contact op met ons om zeker te zijn dat het juweel aanwezig is.

Plaats je juweel te koop op onze site

Anderzijds kunnen wij jouw juweel online tweedehands te koop aanbieden op deze pagina, zodat je een grote kans maakt om het juweel aan een betrouwbare koper te kunnen verkopen.

Indien wij je hierbij kunnen helpen, gelieve ons onderstaande info te bezorgen:

Aankoopdatum van het juweel

Duidelijke foto’s van het juweel

Publieke aankoopprijs van het juweel

Uw verkoopprijs

De staat van het artikel (is het juweel opgekuist bv)

Zijn er documenten (garantie) en originele verpakking aanwezig?

Je verkoopt het juweel: een kandidaat koper brengen we met jouw in contact zodat je verder afspraken kan maken en het juweel verkopen. Deze dienst is geheel gratis.

Wij verkopen het juweel: wij verkopen het juweel in onze zaak aan de kandidaat koper. Indien het juweel niet aanwezig is in onze zaak, zullen we het opvragen na interesse van de kandidaat koper. Bij een verkoop van het juweel in onze zaak zal een commissie aangerekend worden op de verkoopprijs van het juweel.

Bekijk ons aanbod of like onze facebook pagina om als eerste de allernieuwste stuks te ontdekken. Interessante koopjes met aantrekkelijke prijzen…

Snel zijn is de boodschap!