samen met Lanier zelf je trouwringen ontwerpen

Kunnen jullie maar niet de perfecte trouwringen vinden die helemaal bij jullie passen? Ontwerp dan samen met Lanier jullie eigen unieke trouwringen!

Een relatie is uniek en heel persoonlijk, wat is dan mooier om jullie huwelijk te bezegelen met bijzondere, handgemaakte trouwringen… In atelier Lanier komen al jullie wensen tot vervulling. Al ruim 10 jaar wordt het traditionele goudsmid ambacht gecombineerd met de nieuwste edelsmid-technieken. De ringen die ik maak zijn daarom allemaal uniek en persoonlijk. Het ontwerp van de trouwring maak ik samen met jullie, bijna alles is mogelijk!

Hebben jullie nog geen ideeën of een trouwring-ontwerp? Al pratend schets of ontwerp ik enkele trouwringen. Langzamerhand zal er dan ook duidelijkheid ontstaat over de vorm van de trouwring en de keuze van het edelmetaal.

Veel gebruikte materialen zijn wit goud, geel goud, rosé goud, diamant en verschillende kleur edelstenen. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Hebben jullie uiteenlopende wensen? Geen nood, ik breng jullie wensen samen tot een mooi ontwerp. Het maakproces van de trouwringen kunnen jullie volgen in het atelier, en tussentijds kunnen de ringen alvast gepast worden.

Indien jullie trouwringen willen laten ontwerpen, dan adviseer ik minstens 2 maanden voor de trouwdag een vrijblijvende afspraak te maken. In dit eerste gesprek zal ik jullie wensen peilen en alle mogelijkheden bespreken. En wellicht komen wij al tot een eerste schets voor jullie persoonlijke trouwringen.

 

Wens je online een afspraak te maken?

Je kan hiervoor terecht bij mij thuis in mijn atelier te Waregem, of ik kom naar jullie toe met de hele collectie op een moment die jullie best past

De maak een afspraak button vind je hier onder. 

Maak je afspraak vanuit je luie zetel!  In de week kun je afspreken van 13u tot 22u . Op zaterdag is het mogelijk vanaf 11u tot 16u. Kies zelf het tijdstip dat best voor jullie past. 

Reken een uur per afspraak.

 

 

 

Zijn de juwelen van Lanier duur?

Je hebt zelf in de hand hoe budgetvriendelijk of high-end de uitwerking van de ringen wordt.

Er zijn al zilveren of zirkonium ringen vanaf 300 euro.

Voor gouden ringen varieert de prijs gemiddeld tussen 900 en 2.000 euro voor een paar.