Jouw Verhaal

Zoveel méér dan een juweel

Zo vaak kopen mensen voor een heel persoonlijk moment iets heel onpersoonlijks uit een etalage. Wetende hoe kostbaar een relatie, een moment, een herinnering is, dit vastleggen in een juweel koestert dat. Het geeft een enorme waarde. Zelfs in die mate dat hoe meer tijd er tussen de herinnering en het heden zit, hoe waardevoller deze stukken worden.

Of het nu gaat over een liefdesrelatie, familie of vrienden, Lanier legt het unieke moment met al uw relaties vast. Iedereen heeft een verhaal.

Heb je een eigen idee voor een ring, oorbel of ketting? Wens je een oud (familie)juweel in een nieuw kleedje te gieten?
Voor het samen ontwerpen van een heel nieuw juweel – buiten de collectie om – vraag ik een startprijs van € 250.
Voor de realisatie van een eenvoudig juweel volledig op vraag, komen we al gauw uit op een prijs € 500 of meer. Naar gelang welke materialen en edelstenen er gekozen worden, kan de prijs variëren.
Indien ik bij het herwerken van een juweel, goud of diamanten kan recupereren, dan worden deze materialen uiteraard in mindering gebracht.

Interesse? Dan maakt je best een afspraak via mail, of via de maak een afspraak pagina. Vervolgens ga je ter voorbereiding van de afspraak aan de slag met het verzamelen van afbeeldingen, kleuren of schetsen. Aan de hand van je moodboard, kan ik dan een ontwerp helemaal naar je wensen maken.